Jäsenille

Osoitteen ja muiden tietojen muutos

Kaikki jäsentietojen muutokset lähetetään yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle osoitteeseen jasenrekisteri@suomenvenajansiniset.fi

Oletko kiinnostunut toiminnasta?

Yhdistystoiminnassa tarvitaan monenlaista osaamista ja jokainen yhdistystoiminnasta kiinnostunut jäsen voi auttaa omalla tavallaan.

Kuvaatko paljon, piirrätkö tai kirjoitatko mielelläsi? Helppo tapa osallistua yhdistyksen toimintaan on kirjoittaa lehteemme. Kaikenlaiset tekstit ovat tervetulleita, kuten myös piirrokset, sarjakuvat ja muut kuvitukset. Ja tietenkin kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Lähettämällä kissojesi kuvia jäsenlehteemme ilahdutat monia. Voit myös lähettää kissojesi kuvia yhdistyksen Facebook-sivuille, joilla julkaisemme jäsenten kissojen kuvia omassa albumissa. Haluatko onnitella kissaasi syntymäpäivänä tai vaikka näyttelymenestyksestä? Sekin onnistuu yhdistyksen Facebook-sivujen tai lehden kautta. Yhdistyksellä on myös oma Facebook-ryhmä vain yhdistyksen jäsenille (Suomen Venäjänsiniset ry:n jäsenet).

Tarvitsemme apukäsiä myös erilaisissa tapahtumissa, joita järjestämme tai joihin osallistumme yhdistyksenä. Tai kiinnostaako työskentely hallituksessa? Yhdistyksen syyskokous valitsee uudet jäsenet hallitukseen. Ole yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen tai tule kokoukseen. Arvostamme suuresti myös hallituksen ulkopuolella tehtävää työtä, esim. tarvitsemme apukäsiä myös erilaisissa tapahtumissa, joita järjestämme tai joihin osallistumme yhdistyksenä. Yhdistystoiminnassa on käyttöä monenlaisille osaajille, aktiivisia ihmisiä tarvitaan aina.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan yhdistyksemme toimintaan – keinoja on monia!

Näyttelyapua tarjolla

Haluaisitko käydä kissasi kanssa kokeilemassa näyttelyharrastusta, mutta ensiaskeleen ottaminen tuntuu vaikealta? Jos haluat lähteä kokeilemaan näyttelyharrastusta, saat myös siihen apua meiltä: joku tulee tarvittaessa auttamaan ja opastamaan sinua näyttelyyn ja kertoo jo etukäteen miten näyttelyyn tulisi valmistautua. Tarvittaessa lainaamme vaikka näyttelyverhot ensikertalaiselle. Jos innostut näyttelyistä ja omaat tabletin, voit auttaa levittämään tietoa yhdistyksestä ja rodusta pyytämällä hallitukselta Powerpoint-esityksen, jonka voi laittaa pyörimään PowerPoint-sovelluksessa esim. häkin päälle.

Ota yhteys kissasi kasvattajaan tai johonkin hallituksemme jäseneen näyttelyyn osallistumista suunnitellessasi ja näyttelyapua kaivatessasi.

Yleinen neuvonta

Jos sinulla herää kysymyksiä rodustamme, sen historiasta, yhteystoiminnasta tai muista harrastukseemme liittyvistä aiheista, ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan tai sihteeriin. Toki olemme kaikki palveluksessasi ja vastaamme kaikki mielellämme kysymyksiisi. Yhteystietomme löytyvät hallitusivulta.