Jäsenille

Osoitteen ja muiden tietojen muutos

Kaikki jäsentietojen muutokset lähetetään yhdistyksen jäsenrekisterinpitäjälle osoitteeseen jasenrekisteri@suomenvenajansiniset.fi . Jäsenrekisteriä hoitaa Heidi Laaksonen.

Oletko kiinnostunut toiminnasta?

Yhdistystoiminnassa tarvitaan monenlaista osaamista ja jokainen yhdistystoiminnasta kiinnostunut j-sen voi auttaa omalla tavallaan.

Oletko innokas käsitöiden tekijä? Jos sinulla on ompelun, askartelun tai nikkaroinnin taito ja haluat osallistua yhdistyksen toimintaan, voit tehdä tuotteita yhdistyksen infopöytään (rotupöytä). Ota yhteyttä rotupöytävastuuhenkilöön. Tuotteiden myyntituotot käytämme yhdistyksen toiminnan kattamiseen.

Oletko hyvä arpajaispalkintojen metsästäjä? Pyrimme kattamaan toimintamme kuluja esimerkiksi järjestämällä arpajaisia. Jos kätköistäsi löytyy sinulle tarpeetonta pikkutavaraa, otamme ne mielellämme uusiokäyttöön arpajaispalkinnoiksi. Toki isoja arpajaisia varten tarvitsemme myös aktiivisia tavaranmetsästäjiä. Jos olet innokas, niin mukaan vain!

Haluatko jutella kissoista kivojen ihmisten kanssa? Samalla voit esitellä heille myynnissä olevia tuotteitamme. Rotupöytämme on esillä erilaisissa lemmikkieläintapahtumissa. Olet tervetullut kertomaan kissoista ja toimimaan vaikka arpajaismyyjänä.

Kiinnostaako työskentely hallituksessa? Yhdistyksen syyskokous valitsee uudet jäsenet hallitukseen. Ole yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen tai tule kokoukseen. Arvostamme myös suuresti hallituksen ulkopuolella tehtävää työtä. Yhdistystoiminnassa on käyttää monenlaisille osaajille. Tekeviä käsiä ja aktiivisia ihmisiä tarvitaan aina.

Kuvaatko paljon, piirrätkö tai kirjoitatko mielelläsi? Helppo tapa osallistua yhdistyksen toimintaan on kirjoittaa lehteemme juttu, pakina tai runo. Myös piirrokset, sarjakuvat ja muut kuvitukset ovat tervetulleita. Ja tietenkin kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Lähettämällä kissojesi kuvia jäsenlehteemme ilahdutat monia.

Olet tervetullut mukaan kaikkeen yhdistystoimintaan – keinoja on monia!

Näyttelyapua tarjolla

Haluaisitko käydä kissasi kanssa kokeilemassa näyttelyharrastusta, mutta ensiaskeleen ottaminen tuntuu vaikealta? Lähes kaikkiin näyttelyihin osallistuu joku "konkari", joka auttaa sinut alkuun ja toimii oppaanasi paikan päällä. Tarvittaessa lainaamme myös näyttelyhäkin verhot ensikertalaisille.

Ota yhteys kissasi kasvattajaan tai johonkin hallituksemme jäseneen näyttelyyn osallistumista suunnitellessasi ja näyttelyapua kaivatessasi.

Yleinen neuvonta

Jos sinulla herää kysymyksiä rodustamme, sen historiasta, yhteystoiminnasta tai muista harrastukseemme liittyvistä aiheista, ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan tai sihteeriin. Toki olemme kaikki palveluksessasi ja vastaamme kaikki mielellämme kysymyksiisi. Yhteystietomme löytyvät hallitussivulta.