Kasvattajille

Kirjaudu sisään jäsenpalveluun.

 

Intranet-palvelu kasvattajille

Uusiutuneiden kotisivujemme myötä kasvattajäsenillä on käytössä intranet-palvelu, jonka avulla he voivat itse hallinnoida yhteys- ja pentuetietojaan. Kasvattaja vastaa syöttämiensä tietojen oikeellisuudesta. Kotisivujen tarkoituksenmukaisuuden vuoksi pentue- ja yhteystietoja valvotaan. Tavittaessa ylläpito korjaa tai poistaa tietoja.

Suomen Venäjänsiniset ry:n pentulistan päivityskäytäntö:

Kasvattaja voi ilmoittaa pentunsa pentuja odotetaan -listalle heti naaraan astutuksen jälkeen. Pentujen synnyttyä kasvattajan tulee siitää ne syntyneet pennut -osioon viimeistään kolmen viikon kuluttua pentujen lasketusta syntymäajasta. Kasvattaja voi pyytää erityissyistä (esim. terveystarkkailu) pitämään syntyneet pennut odotettavien osiossa kauemmin.

Ylläpidolla on oikeus poistaa pentuja odotetaan -osiosta seuraavat pentuetiedot:
- pennut, jotka ovat pentuja odotetaan -listalla kolme viikkoa lasketun ajan jälkeen
- pennut, joita ei ole ilmoitettu pidettäväksi erityissyistä pentuja odotetaan -listalla
- pennut, joita ei ole pyydetty siirrettäväksi syntyneisiin pentuihin.

Kasvattajan tulee pitää pentueen tiedot ajan tasalla. Pentusivujen tarkoitus on tuoda kasvattajajäsenien odotettavissa ja varattavissa olevat pennut esille. Siten pyrimme auttamaan kasvattajia löytämään pennuilleen uudet kodit. Tasa-arvoista näkyvyyttä varattavissa oleville pennuille tukee parhaiten se, että kasvattajat poistavat varatut pentueet listalta omatoimisesti pentujen iästä riippumatta. Ylläpito tarkkailee pentusivua ja poistaa listalta pentueet, jotka ovat luovutusikäisiä tai kokonaan varattu iästä riippumatta. Ylläpito ilmoittaa tästä mahdollisuuksien mukaan kasvattajalle. Jos kasvattajalla on varaamattomia pentuja ilmoittamansa luovutusiän jälkeen, hänen tulee ilmoittaa siitä pentuneuvojille.

Kasvattajat voivat ilmoittaa kotisivuille uutta kotia etsivän kissan. Ilmoitus on vapaamuotoinen ja intranetissä aukeavaan tekstikenttään kirjoitetaan ilmoituksen teksti. Ilmoituksen liitteeksi voi laittaa kuvan. Liittämistä varten kuvan pitää löytyä interneistä. Kuva liitetään lisäämällä tekstin loppuun koodi:
<img src="http://www.esimerkki.fi/esimerkkikuva.jpg">
Jossa yllä näkyvän koodin hipsujen (" ") välissä oleva teksti (http://www.esimerkki.fi/esimerkkikuva.jpg) on kuvan osoite internetissä eli koodissa näkyvä hipsujen välissä oleva teksti korvataan oman kuvan osoittella.

Liittymällä Suomen Venäjänsiniset ry:n kasvattajapalvelun käyttäjäksi, kasvattaja sitoutuu noudattamaan yllä olevia ohjeita.

Tunnukset intranetin käyttöön saa maksamalla kasvattajajäsenmaksun ja pyytämällä tunnukset osoitteesta webmaster(a)suomenvenajansiniset.fi.