Tervetuloa Suomen Venäjänsiniset ry:n jäseneksi!

Uudet jäsenet
Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, täytä osoitetietosi lomaketta käyttäen ja maksa jäsenmaksu. Kiitos jäsenyydestäsi!

Kasvattajan liittämät pentuejäsenet
Kasvattajat voivat liittää pentujensa uudet omistajat yhdistyksen pentuejäseniksi kalenterivuoden ajaksi, jolloin jäsenmaksu on 15 euroa sisältäen jäsenlehden. Täytä pentuejäsenten tiedot lomaketta käyttäen ja maksa jäsenmaksu(t). Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan. Kasvattajan maksaman pentuejäsenen jäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun kun jäsenmaksu on maksettu. Loppuvuonna maksetut jäsenmaksut voidaan sopia alkavaksi seuraavan kalenterivuoden alusta, jolloin jäsenyys on voimassa koko kalenterivuoden.

Perhejäsenten jäsenmaksu
Jos samassa kotitaloudessa asuvista perheenjäsenistä useampi kuin yksi henkilö on yhdistyksen varsinainen jäsen, muut voivat maksaa perhejäsenmaksun 6 €/vuosi, joka ei sisällä jäsenlehteä.
Kasvattajajäsenen ilmoittamat yhteys-, pentu- ja siitosurostiedot laitetaan yhdistyksen sivuille. Jos samalla kasvattajanimellä on useampi kuin yksi haltija, heistä yksi maksaa kasvattajajäsenmaksun ja muut perhejäsenmaksun. Eri talouksissa asuvat kasvattajanimenhaltijat maksavat kasvattajajäsenmaksun. Samassa kotitaloudessa asuvat voivat olla myös useiden kasvattajanimien haltijoita, jolloin jokaisen eri kasvattajanimen haltijan tulee maksaa kasvattajajäsenmaksu halutessaan hallinnoimaansa kasvattajanimeen perustuvat kasvattaja- ja pentuetietonsa yhdistyksen kotisivuille.

Jäsenmaksut vuonna 2019
Jäsenmaksu: 20 €/vuosi sisältäen jäsenlehden Siniset Sanomat
Perhejäsen: 6 €/vuosi
Kasvattajan jäsenmaksu: 24 €/vuosi
Pentuejäsen (kasvattajan liittämä jäsen): 15 €
Ulkomailla asuva jäsen: 36 €/vuosi (lehden postituskulujen takia), jos haluat pdf-muotoisen lehden sähköpostilla, maksat Suomessa asuvan jäsenen hinnan (normaali-/kasvattajajäsenen jäsenmaksu)
Russian Blue Klubbenin jäsenmaksu: 21 € (yhdistys tilittää eteenpäin Russian Blue Klubbenille)

Jos maksat jäsenmaksun toisen henkilön puolesta, käytä allaolevaa jäsenmaksulajin mukaista viitettä ja ilmoita asiasta jäsenrekisterin pitäjälle jasenrekisteri(a)suomenvenajansiniset.fi.

Yhdistyksen pankkiyhteystiedot:
IBAN: FI76 5600 0520 4957 09
(Osuuspankki, Kuopio)
Huomio! Käytä seuraavia viitteitä suorittaessasi jäsenmaksuja yhdistyksen tilille:
Jäsenmaksu (20 €) viite 1232
Perhejäsen (6 €) viite 4569
Kasvattajan jäsenmaksu (24 €) viite 9878
Pentuejäsen, kasvattajan maksama (15 €) viite 6541
Kannatusjäsen (40 €) viite 3214