Liity jäseneksi

Tervetuloa Suomen Venäjänsiniset ry:n jäseneksi!

Halutessasi liittyä jäseneksi, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajaan osoitteeseen jasenrekisteri(a)suomenvenajansiniset.fi , hän opastaa sinua eteenpäin. Jäsenrekisteriä hoitaa Heidi Laaksonen.

Jäsenmaksut vuonna 2017
Jäsenmaksu: 20 €/vuosi sisältäen jäsenlehden Siniset Sanomat
Perhejäsen: 6 €/vuosi
Kasvattajan jäsenmaksu: 24 €/vuosi
Pentuejäsen (kasvattajan liittämä jäsen): 13 €

Jos samassa kotitaloudessa asuvista perheenjäsenistä useampi kuin yksi henkilö on yhdistyksen varsinainen jäsen, muut voivat maksaa perhejäsenmaksun 6 €/vuosi, joka ei sisällä jäsenlehteä.

Kasvattajajäsenen ilmoittamat yhteys-, pentu- ja siitosurostiedot laitetaan yhdistyksen sivuille. Jos samalla kasvattajanimellä on useampi kuin yksi haltija, heistä yksi maksaa kasvattajajäsenmaksun ja muut perhejäsenmaksun. Eri talouksissa asuvat kasvattajanimenhaltijat maksavat kasvattajajäsenmaksun. Samassa kotitaloudessa asuvat voivat olla myös useiden kasvattajanimien haltijoita, jolloin jokaisen eri kasvattajanimen haltijan tulee maksaa kasvattajajäsenmaksu halutessaan hallinnoimaansa kasvattajanimeen perustuvat kasvattaja- ja pentuetietonsa yhdistyksen kotisivuille. 

Kasvattajat voivat liittää pentujensa uudet omistajat yhdistyksen pentuejäseniksi kalenterivuoden ajaksi, jolloin jäsenmaksu on 13 euroa sisältäen jäsenlehden vuosikerran.

Yhdistyksen jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan. Kasvattajan maksaman pentuejäsenen jäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun kun jäsenmaksu on maksettu. Loppuvuonna maksetut jäsenmaksut voidaan sopia alkavaksi seuraavan kalenterivuoden alusta, jolloin jäsenyys on voimassa koko kalenterivuoden.

Yhdistyksen pankkiyhteystiedot:
Huom! Yhdistyksellä on UUSI tilinumero!

IBAN: FI76 5600 0520 4957 09
(Osuuspankki, Kuopio)

Huomio! Käytä seuraavia viiitteitä suorittaessasi jäsenmaksuja yhdistyksen tilille:
Jäsenmaksu (20 €) viite 1232
Perhejäsen (6 €) viite 4569
Kasvattajan jäsenmaksu (24 €) viite 9878
Pentuejäsen, kasvattajan maksama (13 €) viite 6541

Uusi jäsen ja kasvattaja, joka olet maksamassa pentujäseniä, ota yhteys sähköpostiosoitteeseen jasenrekisteri(a)suomenvenajansiniset.fi.