Rotupöytä

Yhdistyksellä on usein näyttelyissä ja muissa tapahtumissa ns. rotupöytä, eli yhdistyksen myynti- ja infopiste. Myyntituotot ovat yhdistyksellemme merkittävä tulonlähde ja rotupöytä tärkeä linkki yhdistyksen ja jäsenistön välillä.

Rotupöydässä on myynnissä kissanleluja, näyttelytarvikkeita kuten häkkiverhoja ja riippumattoja sekä pesiä, pehmusteita ja kuljetusboksin päällisiä. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan. Rotupöytä on myös oiva paikka tulla jutustelemaan venäjänsinisestä kissasta, kysellä pentutilanteesta tai ostaa Siniset Sanomat -jäsenlehtiä. Usein järjestämme myös arpajaisia, joissa tunnetusti on runsaat palkinnot!

Otathan yhteyttä rotupöytävastaavaan, jos sinulla on ideoita tai toiveita mitä tuotteita rotupöydässä voisi olla myynnissä. Rotupöytävastaavan yhteystiedot löydät hallitus-sivulta. Jos olet taitava käsitöiden saralla ja haluat antaa panoksesi yhdistyksen hyväksi, otamme mielellämme hyvin tehtyjä tuotteita myyntipöytäämme ja korvaamme materiaaleista aiheutuneet kulut. Rotupöytä on myös mukava paikka viettää joskus pitkäksi venyvät näyttelypäivät. Siis tervetuloa päivystämään myös myyntipöydän toiselle puolelle!


Kuvassa on rotupöydässä myytävän tuotteen, pesän, onnellinen käyttäjä. :)