Suomen Venäjänsiniset ry

Suomen Venäjänsiniset ry on yhdistys kaikille venäjänsinisinisistä kissoista kiinnostuneille.

Suomen Venäjänsiniset ry on perustettu vuonna 1992 toimimaan yhdyssiteenä venäjänsinisestä kissarodusta kiinnostuneiden välillä. Yhdistys toimii venäjänsinisen kissarodun hyväksi edistämällä rodun kasvatusta ja tunnetuksi tekemistä Suomessa periaatteella:
Rotuyhdistys niin kasvattajajäsenille kuin lemmikkikissojen omistajille.

Suomen Venäjänsiniset ry neuvoo rotua koskevissa asioissa ja yhdistyksen pentuneuvonta auttaa pennun hankkimisessa.

Suomen Venäjänsiniset ry julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä Sinisiä Sanomia. Jäsenlehden taso pyritään pitämään korkeana, painoarvon ollessa sen sisällössä.

Suomen Venäjänsiniset ry:llä on yhteistyösopimus Suomen Kissaliitto ry:n kanssa ja teemme yhteistyötä myös ulkomaisten venäjänsinisten rotujärjestöjen kanssa.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja venäjänsinisestä kissasta saat yhdistyksen puheenjohtajalta tai sihteeriltä. Myös muut hallituksen jäsenet vastaavat mielellään kysymyksiisi.